Pyrenäenberghund - Züchter “A Pyrs Love story never ends…” du domaine de Blanche-Neige

Geboortemelding 30 januari 2020

PYRENEESE BERGHOND PUPS VERWACHT HERFST/WINTER 2024 (I-NEST)

du domaine de Blanche-Neige“

Amber du domaine de Blanche Neige x Riglos de Alba de los Danzantes Geboortemelding: 30.01.2020 - 2 Reuen en 3 teven Reserveren; So proud to Announce this C-Litter. Trots, trots, trots! Het is een prachtige combinatie met uitstekende resultaten van gezondheidsonderzoeken . U bent bij ons er van gegarandeerd dat gezondheid op de eerste plaats staat. Het karakter vinden we erg belangrijk. Wij denken dat het goed te combineren is met schoonheid als er een strenge selectie plaatsvindt. Het kan niet anders zijn dan dat de passie en de hand der liefde ze bij elkaar heeft gebracht. Onze droom wordt langzamerhand werkelijkheid. Het is de komende weken duimen drukken dat de dekking van 29 november heeft gepakt. Ze vertoond heel ander gedrag en de progesteron blijft hoog. . De eerste tekenen zijn goed. Het is een droom om Riglos in onze fok te hebben. Hij komt ook uit gezonde lijnen. Het is een geweldige reu met een heerlijk karakter en exceptioneel mooi. Het is een prima aanvulling in onze plannen. U kunt zich aanmelden voor het aankomende C-Nest. We stellen het op prijs als u eerst onze honden komt bezoeken. U krijgt dan een beeld hoe ze bij ons leven. U bent altijd welkom. Wilt u meer informatie of wilt u een pupje reserveren dan kunt u ons een e-mail sturen. E-mail :
Vader, Moeder, Grootouders. du domaine de Blanche-Neige (C-Nest) Amber HD A, OCD, ED en PL Vrij. DNA, en alle oogziekte vrij. Riglos HD A, PL vrij, DNA en DM vrij. Ze hebben ook een karaktertest ondergaan. Sublime resultaat.
(C…….) du domaine de Blanche-Neige
Kazan de Alba de los Danzantes
Fatica de Alba de los Danzantes
Riglos de Alba de los Danzantes
Isodores des Sentiers du Roi
Noortje du Grand Tendre
Amber du domaine de Blanche-Neige
Bébé Amber
Stamboom C-Nest

Namen

Het is ons derde nest . U kunt de naam zelf uitzoeken. Het is ons C-Nest De naam van uw nieuwe kind begint dan met C……….. du domaine de Blanche-Neige. U kunt hier alvast over nadenken.
Riglos de Alba de los Danzantes Het is een droom reu. Hij is ontzettend mooi. Riglos is Frans, Spaans en Portugees kampioen. We hebben hem al meerdere keren ontmoet. Hij heeft vooral een uitzonderlijk goed karakter. Hierbij is het ook een gezonde reu . Hij is op meerdere punten een uitstekende aanvulling voor onze Amber. Zijn vacht is prachtig . Het is een hele complete hond met een prachtig hoofd. HD - A, , PL - frei ,  DM vrij,  DNA en Charaktertest  Sublime Pedigree Ambere Bergere  du domaine de Blanche-Neige.  Amber is vooral lief, lief, lief ……Onze Amber is een stabiel meisje met een goudenkarakter. Ze heeft een  hele goede movement en springt met vier -benen tegelijk op een rondbaal hooi. Hierbij is het ook een mooie verschijning. Ze vindt alleen hondenshows niet leuk.  We vinden dat ook niet het belangrijkste. Ze is gezond en heeft prima  test resultaten. Hier draait het uiteindelijk om. Ze vindt het geweldig met alle andere honden. Het is een allemansvriend. HD - A, ED - frei , PL - frei , OCD frei, Alle Augenkrankheiten frei, DNA und  Charaktertest Sublime Pedigree
“The beauty of a Pyrenean Mountain Dog is timeless .”
Pyrenean Mountain Dog Breeder du domaine de Blanche-Neige More information
website copyrIGht by pyrenean mountain dog breeder du domaine de blanche-neige., alle rechten voorbehouden We wonen in duitsland en het duitse recht is van toepassing
Dagboek C-Nest. Amber x Riglos Hier volgt binnenkort het dagboek van het C-Nest. We houden u op de hoogte. U kunt nog reserveren voor het C-Nest. U kunt ons ook e-mailen voor meer informatie. Het is mogelijk om ons te bezoeken en onze lieve honden in werkelijkheid te leren kennen. U krijgt dan direct een indruk hoe ze leven.
1 Januari 2020 FELIZ AÑO NUEVO , HAPPY NEW YEAR, BONNE ANNÉE, GELUKKIG NIEUWJAAR, GLÜCKLICHES NEUES JAHR. PHOTO: Maak je dromen waar en luister vooral naar je hart. We wensen jullie een gezond en liefdevol en diervriendelijk 2020. Dagboek Het is de eerste weken allemaal goed gegaan. We moeten de natuur zijn werk laten doen. . Ze slaapt heel veel en eet als een wolf. Voornamelijk eet ze heel veel!! We hebben ook al opgemerkt dat haar tepels zwellen. Mijn meisje slaapt en zoekt vooral de rust op. Ze staat normaal altijd vooraan. Het is haantje de voorste. Hier zien we duidelijk verandering in. Het kan niet anders zijn dan dat ze babies gaat krijgen. U kunt nog reserveren voor het C-Nest. We stellen het zeer op prijs als u ons voor de geboorte wilt bezoeken. Het is mogelijk om ons elke dag te bezoeken . U kunt dan onze lieve honden in werkelijkheid leren kennen en u krijgt dan ook direct een indruk hoe ze leven.
30 januari 2020 - 9 februar Ons meisje heeft het prima gedaan. We hebben 3 teefjes en 2 reuen. We prijzen ons gelukkig. Amber doet het heel goed en is heel lief en zorgzaam voor haar pups. De pups zijn inmiddels al qua gewicht verdubbeld . Het gaat heel goed met ze. .
9 februari 2020 - 12 februar Het gaat goed! We zijn heel tevreden. Ons meisje doet het prima. De pups lopen al en zijn 3 x het geboorte gewicht. We hebben ze voor de eerste keer ontwormd. Onze Amber is een lief moedertje. Het zijn tevreden pups. Het slapen bij de pups gaat wel zo zijn tol eisen. We blijven nog 2 weekjes voor Amber erbij. Ze vindt het heerlijkals we bij haar in de buurt zijn. .
12 Februari - 21 Februari Onze Amber doet het heel goed. Ze lopen inmiddels en de oogjes zijn open. Het is een heel rustig nestje. Ze slapen veel. Het zijn heel tevreden pyreneese berghond pups. We gaan een meisje houden. Ze heet Merle.
21 Februari - 28 Februari
28 Februari - 05 Maart
Wilt u meer informatie over onze pups. U kunt ons altijd een e-mail sturen. We hebben voor de zomer 2020 een nestje gepland van onze lieve Formigal de Alba de los Danzantes. Meer informatie:
Wilt u meer informatie over onze pups. U kunt ons altijd een e-mail sturen. We hebben voor de zomer 2020 een nestje gepland van onze lieve Formigal de Alba de los Danzantes. Meer informatie:
Wilt u meer informatie over onze pups. U kunt ons altijd een e-mail sturen. We hebben voor de zomer 2020 een nestje gepland van onze lieve Formigal de Alba de los Danzantes. Meer informatie:
De schoonheid van een pyreneese berghond is tijdloos. Een pyreneese berghond wat een aanwinst in je leven. Ze leven met ons en niet voor ons. We wonen net over de grens en zijn nederlanders. We hebben hebben geen kennels.. Onze website geeft heldere informatie en schept een goed beeld van de pyreneese berghond. We willen gezonde en zo sociaal mogelijke Pyris fokken. Het is belangrijk dat ze deel uitmaken van het gezin. . Hierbij ze blaffen en hebben een goede afgerasterde tuin nodig waar een plek is om te graven. Het is belangrijk dat je een goede connectie met hem hebt en er wederzijds vertrouwen is. Ze vinden het heerlijk om samen dingen te doen en samen op de bank TV te kijken. Ze hebben een vrije geest en het is geen af, lig en sta hond. Hierbij ze zijn sterk aan de lijn en willen graag de hele dag mensen om zich heen of een taakje doen. Het zijn voor ons familiehonden. Wilt u het ras leren kennen. U bent altijd welkom. Stuur ons een bericht.. Whatsapp. 0049 - 15778697715 E-mail: info@pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com
pyreneese berghond fokker, pyreneese berghond pups, pyreneese berghond rasbeschrijving